Jobs

MORE FILTRATION, LESS ENERGY

JOBSSANI Membranes employs a passionate and international team.

We are always looking for motivated candidates to supplement our existing team of professionals.

Qualified candidates are welcome to send a resume.


Åbne positioner:


Forretningsudvikler, sælger – med iværksætterånd


Udadvendt og opsøgende person med erfaring i procesindustri til markedsudvikling og salg af membranfiltre til industrianlæg og vandrensning.


SANI Membranes ApS, beliggende i Allerød, er en mindre virksomhed der er inde i en stor udvikling. Vi fremstiller helt unikke membran og finfiltre til bl.a. fødevarer, bioteknologi, pharma og vandfiltrering. Produkterne er nyudviklede, patenterede og er markant bedre end eksisterende produkter i et stort, Globalt B2B marked.


Du vil få stor indflydelse på udvikling og vækst af virksomheden. Du skal kunne tage ejerskab af, og sikre høj aktivitet i markedet. Du får mange udfordringer og du kommer til at arbejde selvstændigt. Vi er et lille og meget fleksibelt team, med en åben omgangstone, og vi tilpasser os løbende til den udvikling og vækst firmaet går igennem.


Teknologien er kontinuert filtration baseret på et vibrerende pladefilterelement.

Løsningen er meget energieffektiv og sanitær og kan erstatte eksisterende mikro- og ultrafilter løsninger. Produkterne åbner op for mange nye applikationer og Blue Ocean markeder.


Om jobbet


Virksomheden er ung, og
Kunderne er system-byggere og distributører og opbyggende direkte salg af mindre industrienheder op til en mio.kr. pr. enhed.
Primære opgaver


- Opsøgende salg af membranfilterløsninger og filterelementer – I og udenfor Danmark
- Opdele og målrette indsatsen på specifikke kundesegmenter
- Opdyrke nye kundegrupper i samarbejde med det øvrige team
- Tilbudsgivning og opfølgning
- Skabe langvarige relationer


Din opgave er at udbrede kenskaben til vor løsninger til markedet – til både slutbrugere og salgskanaler og opbygge salg og marked der hvor du har dine kompetencer og hvor der er et markedspotentiale. Du vil blive målt på omsætning og dækningsbidrag og vi forventer du har et naturligt drive, disciplin, en god struktur samt lysten til at gå den ekstra meter i dit daglige salgsarbejde.


Du skal tage et stort ansvar i virksomhedens udvikling og vækst, og vil blive udfordret på mange fronter. Du har det godt med at blive en del af et dynamisk iværksætterteam med meget få rutiner i dagligdagen.


Kvalifikationer


- Du har en baggrund hvorfra du kender til proces udstyr så som pumper, ventiler, filtre, PI og Flow diagrammer og lign.
- Du har energi, er udadvendt og kan sælge og villig til at lære en hel masse om membranfiltration.
- Du er god til at kommunikere, også på engelsk, og du tænder på top og bundlinje.


Bliv en del af et visionært team hvor du får mange tekniske og kommercielle udfordringer, og stor mulighed for at være med til at præge og lede udviklingen og væksten.


For yderligere oplysninger om jobbet, er du velkommen til at kontakte stifter og direktør, Henrik Hjelmsmark på mobil 5382 3500, e-mail: hh@sanimembranes.com, hvortil ansøgningen sendes.


Send venligst din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi har ingen ansøgningsfrist, men modtager ansøgninger, så længe annoncen er online, eller til vi har fundet den eller de rette kandidater.

CONTACT PERSON


Henrik Hjelmsmark


Mail: hh@sanimembranes.com

Copyright ©  SANI Membranes